Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
A zuhanásbiztonság szakértője

Előkészületek a magasban végzett munkára

Előkészületek a magasban végzett munkára

Nélkülözhetetlen, hogy megfelelő módon és a megfelelő eszközökkel álljunk neki egy esetleges magasban végzett munkának. Mielőtt belevágnánk a munkába, rakjuk össze a szükséges leesésvédelmi egyéni védőeszközöket! Egy „munkaszett” különféle egyéni védőeszközökből áll, amelyeknek meg kell felelniük a hatályos szabványoknak. Nézzünk egy általános szettet, amivel nekivághatunk egy munkának.

Mindenekelőtt ne feledkezzünk meg a használatbavétel előtti ellenőrzésről, hiszen addig amíg meg nem győződtünk az eszköz hásználhatóságáról, addig nem számolhatunk vele.

Haladjunk fentről lefelé!  wink

A magasban végzett munka elvégzése során nélkülözhetetlen a SISAK. A leeső tárgyak ellen nyújt védelmet, valamint egy esés következtében megvédi a fejrészt.

Profi sisakjainkat több színben is megtekintheti a webshopunkban!

A második, de egyben a legfontosabb védőeszköz a TESTHEVEDER. Mindig a munkavégzésnek megfelelően válasszunk testhevedert! Fontos, hogy DERÉKÖV NEM HASZNÁLHATÓ zuhanás megállítására, kizárólag pozícionálásra, így a deréköv ebben az estben most nem opció. A testhevedereket HÁROM kategóriába soroljuk.

1.    Teljes testhevederzet

2.    Teljes testhevederzet munkahelyzet-beállító derékövvel

3.    Beülős testhevederzet munkahelyzet-beállító derékövvel.

TELJES TESTHEVEDER

TELJES TESTHEVEDER MUNKAHELYZET-BEÁLLÍTÓ DERÉKÖVVEL

BEÜLŐS TESTHEVEDER MUNKAHELYZET-BEÁLLÍTÓ DERÉKÖVVEL

Nagyon fontos, hogy a munkához megválasztott testhevedrzetet megfelelő módon vegyük fel, és helyesen állítsuk be, hogy maximális biztonságot és kényelmet nyújtson a felhasználóknak, akár a napi 8 órás munkavégzése esetén.

Innovációként minden TESTHEVEDERÜNKet elláttuk egy QR – kóddal, ami a helyes felvétel videóját tartalmazza. Továbbá a helyes beállításról ITT látható a videó.

A harmadik részegység az ENERGIAELNYELŐVEL ellátott ZUHANÁSGÁTLÓ rendszer.

Ez az eszköz rendszer nagyobb távolságok (2m-nél nagyobb) biztonságos bejárására szolgál. Megfelelő használat mellett (oktatásainkért kattintsd IDE) 1 méteren belül megtartja a munkavállalót, így elkerülhető a komolyabb sérülés veszélye. A használata során figyelembe kell venni az esetleges ingahatást! Sokoldalú használatot biztosít, a kikötési pontnak nem feltétlenül kell a munkavállaló felett elhelyezkednie. Vízszintes mozgásnál is alkalmazható, így kielégítő védelmet nyújthat lapostetőkön végzett munkálatoknál is.

És ne feledkezzünk meg a KIEGÉSZÍTŐ eszközökről sem!

Egy szerszámtartó megkönnyítheti a napi munkáinkat és lerövidíti a feleslegesen eltöltött időt, ami a szerszámok összeszedésére/válogatására megy el.

A GZKKE-24 névre hallgató Expert zsákunk, kitűnő védelmet nyújt a védőeszközöknek, és nem utolsó sorban roppant praktikus, hogy akár névreszólóan külön tudjuk válogatni eszközeinket egy olyan zsákba, ami megvédi őket.

További kiegészítőinket megtaláljátok ITT.

Annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a munkavégzésére megfelelő eszközöket, összeállítottunk egy külön termékcsoportot a CSOMAGJAINKAT, melyek MUNKAVÉGZÉS szerint különíti el az eszközöket. Többek közt NAPELEMSZERELŐKNEK, ÁLLVÁNYON VÉGZTETT MUNKÁHOZ, EMELŐKOSÁRBAN VÉGZETT MUNKÁHOZ is készítettünk csomagokat.

Ha bizonytalan vagy a választásban, keress minket bizalommal, szakértő kollégáink készséggel segítenek a védőeszközök kiválasztásában.

Az oldal tetejére